Lagkamp for Askers herrer i ELITE divisjonen.

Lagkamp for Askers herrer i ELITE divisjonen.

Nå drar lagkamperna igang og Asker Tennisklubb har et tlag med i herrer elite serien, som er högsta divisjonen i tennis i norge. Det er kun 8 lag som er med der og Asker er alltså ett av dem og vi har kamp idag i Asker tennishall kl 14.

Förste lagkampen skulle varit i dag i frognerparken mot Stavanger tennisklubb, men på grund av regn er den flyttet in till Asker Tennishall med matchstart i dag kl 14.

Imorgon möter vi Stabekk på stabekk kl 12, og på onsdag möter vi regerande mästarna Snaröya på hjemmebane på utebanene i Asker kl 17 da vi tänder grillen og ordnar med grilfest samtidigt som vi spiller. Her er Casper Rud med på Snaröyas lag og kommer direkt fra spill i Roland Garros, French Open där han vannt 2 runder. Så dersom dere vill se regerande norgesmesteren Casper Rud spille i Asker, må dere komma förbi på onsdag kl 17 på utebanene så hoper vi att han spiller den lagkampen mot Asker.

Så kom förbi asker tennishall i dag kl 14 og til utebanene på onsdag kl 17, og stötta vårt herrelag og se de bästa spillerne i klubben og flera av trenerne in action og se vilket nivå de verkligen har.

Spelarna som er med på laget er Markus Berg, Robert Andersson, August Nysted, Remy Johansen, Joe Mehanna, Freyr Palsson der Tony Leknes har varit med og sparrat med laget.

Husk også att tennishallen stengs för sommaren imorgon söndag. Så dersom dere må köpa baller eller grep eller hente ut strengede rackets, må dere göra det senast imorgon.

Vi hoper att se dig senare i dag i tennishallen!