Noen utebaner kommer åpnes! Men viktigt å lese regler her!

Noen utebaner kommer åpnes! Men viktigt å lese regler her!

Uppdatering 17/4

Ny oppdatering 17/4
Reglerna er oppdatert, regel nr 14 er myket opp litt ettersom vi nå har flere baner ledigt, men alla må fortsatt vara betalande medlemer för å spille. Husk att smittevernsreglene er fortsatt extremt viktige å fölge, så viktigt att dere leser igjenom disse og passer på både avstand og hvordan/hvilke baller dere tar på dersom ni ikke spiller med familie. Dersom dette ikke fölges, kommer vi ikke kunne åpne innebanene og risken finns att vi må stenge utebanene igjen.


Fra idag fredag kl 13, åpner vi 2 baner till (bane 2 og bane 3). Disse kan nå bookes i Matchi. Disse banene er veldigt myke og omtålige, så därför er det viktigt att alla passar på dem is tarten, og stamper igjen hull som dykker opp och ger beskjed till vakten som sitter i klubbhuset om noe skulle skje. Ellers må vi stenge banene å reparere dem, og det önsker vi ikke :). Vi har nå åpnet de förste riktige grusbanene, nesten 2 uker för vi pleier åpne, stort tack till Esad för den insatsen!!

 

 

Den som venter på noe gott, venter aldrig for lenge – heter det jo. Endelig kommer vi nå åpne noen utebaner for spill!


Det skjer oppdateringer med retningslinjer hele tiden og även om klubben er stengt ned og jag kun jobber 40%, så har vi styremöte varje uke og både styre och jag jobbar för att fortest muligt innenför de regler som finns, få startet opp tennisen igjen. Både mitt og styrets mål under denna krisen har varit å passa veldigt nöye med på regler og retningslinjer og ikke lämna noe til slumpen. Helse og sikkerhet är högsta prioritet för oss, därför kommer åpning av utebanene med en hel del nye og strenge regler og tiltak som alla må fölge, se pdf her under för mer info kring hallen og utebanene. Ta kontakt med mig på info@askertennis.no eller telefon 91 00 32 00 dersom ni har spörsmål til dette. Så snart retningslinjene/reglerna oppdateres fra helsemyndighetene, kommer vi også oppdatere våre regler.


Brev til medlemmene om coronaspill – retningslinjer Asker Tennisklubb

 

Få istand flere utebaner
Under sista ukene har jag fått många hendvendelser fra medlemer om att de kan hjelpe till å få i stand utebanene, så därför inviterer vi till banedugnad på utebanene, för att raskare få i stand flere baner. Med närmare 700 medlemmer og kun 2 utebaner, så regner jag med att det vill vara stort tryck på de 2 når vi åpner dem, så därför önsker vi åpne flere baner så fort som muligt. Og med litt hjelp fra dere, så går det ännu fortare 😊.

Pga smitteverns regler kommer vi ha maximalt 6st per «pulje» som fördeles på minimum 2 baner og vi kommer ha klara regler og retningslinjer om hvordan vi kommer jobba på banene. Viktigt t ex att alla har med egna handskar. Dersom man kommer flere fra samma familje i samma pulje, underlättar det en del med tanke på smittevern, men alla är välkomna å delta.

Send en mail till denna mailen (info@askertennis.no) dersom du kan og vill hjälpa till. Dette er helt frivillig, men hoper på att få 18 st som vill hjälpa till på tirsdag 😊. Det er viktigt att alla som önskar hjälpa till, ger beskjed om når man tenker komma, så vi vet på förhånd hur många som kommer så det ikke blir för många.

VI trenger hjelp på tirsdag 14/4 på disse tidspunktene:
Kl 12-14
Kl 14-16
Kl 16-18

Oppgaver som skall gjöres er raking, fjerne gammal grus og kjöre den bort og eventuellt kasta ut ny grus på banene. Vi har utstyr for allt, men det underlättar dersom man tar med eget utstyr så som räfsa och skyffel (vi kommer ha rengjöring på vårt utstyr dersom det må brukes).


Hoper att ni er friske og alle har det bra. Önsker dere en fortsatt riktigt god påske så ses vi förhoppnigsvis snart på utebanene (eller hallen når vi får lov å åpne den).

 

Hilsen
Markus Berg
Daglig leder Asker Tennisklubb