Klubbmesterskap junior tider og tablå ferdige!

Klubbmesterskap junior tider og tablå ferdige!

Da er endelig klubbmesterskap for junior trukket og tider og tablå finner dere her under.

Det er rekordmånga med i Junior Oransje og det er veldigt glädjande att se. Også att noen nye som aldrig spillt turnering förr som er med, veldigt göy!!
Litt info om reglerna: Vi spiller 1 times kamper med games der det er no add (avgörande ball ved 40-40). Vi bruker de förste 5 min till inslåing, og däretter spilles det games. Når det er 5 min igjen av timen, startes inga nye games. Dersom det er helt likt i games, spilles ett avgjörande game.

Junior Oransje spiller helt ut till singel linjerna, men med en gul markering mellom grundlinjen og servelinjen og med oransje baller.
Junior Grönn spiller på full bane med grönne baller.
Junior Double spilles på full double bane med grönne baller.
Junior spilles med gule baller og full bane.

Her er forklaring hvordan du leser av tablået:
Iva og Nicolai spiller alltså mot varandra på Fredag 1/4 kl 19 på Bane 1. Vinneren av dem spiller mot Fredrik Krogh Solheim Fredag 1/4 kl 20 på Bane 1.
Junior Oransje

Dersom noen er usikker på reglene, så spörr treneren i nästa uke, så hjälper de dere. Også vill dere som aldrig spillt turnering, bli gott tatt hand om av de som har spillt turnering. Husk att det er ett sosialt arrangemang så viktigt att ta gott tillvarapå de som ike har spillt så mye.

Junior Oransje

Junior Grön

Junior Double

Junior