Klubbmesterskap junior ferdigspilt

Klubbmesterskap junior ferdigspilt

Klubbmesterskap for junior inne er nå ferdigspilt og vi har 2 nye klubbmestere. Elyad Oshnavie vant finalen og fikk en herlig revansj etter å ha tapt i finalen i fjor.

Her kan dere lese alle resultatene.

Junor Oransje (Midi tennis)

Junior Grönn (Maxi tennis) 

 

 

I klassen junior Oransje (Midi tennis) spillte Ulrik Vasstrand og Joar Mundal finale hvor Joar dro det lengste strået og vant med 9-5 i en veldig bra finale. Ulrik viste at han er til å regne med når det gjelder turnering og vi hoper å se Ulrik spille mange turneringer fremover. Gratulerer til Joar som ble klubbmester for første gangen!

2015-03-22 16.02.13 Copy

Seirende Joar Mundal til venstre og Ulrik Vasstrand til høyre.

 

I klassen junior Grønn (Maxi tennis) ble finalen spillt mellom Severin Risan (i blå trøye til høyre på det øverste bildet) mot Elyad Oshnavie (i gul trøye til venstre på det øverste bildet). Elyad som tapte en jevn kamp i finalen i fjor, var ivrig på revansj og sikkret seg seiern i år. Elyad ledet hele kampen men begynte å bli nervøs da Severin mot slutten av kampen begynte å ta litt fler poeng. Til slutt vant Elyad med 10-6 i en veldigt velspilt og jevn kamp.

 

 

2015-03-22 12.03.08 Copy

Det var mye publikum som kom og så på og det ble veldigt bra stemning når barna spilte kamp på banen.

Det var en hel del bra spill og det var gøy og intressant å se barna spille kamp og få visa fram alt de har lært seg på trening.