Jubilanter – Grattis Inger, Barbro og Asker Tennishall!

200 år sammen! I 2020 firar 2 äresmedlemmar 200 år sammen med Asker Tennishall! Inger Nilsen som är äresmedlem både i Asker Tennisklubb, Asker Skiklubb og Stabekk Tennisklubb, fyllte 90 år i fredags. Inger ha rogså fått ildsjäls prisen fra Akkerhus idrettskrets och har i många år bidratt med uvillkorlig dugnad, framförallt på vårt uteanlegg. Om det gjelder å valse banene eller kaste grus, luke bort ugress eller plante blomster, ta emot spillere på NM Veteran eller starte kamper å få in resultat, så har inget bidratt i vått og torrt!

STORT GRATTIS med dagen som var Inger!

Tidigare i sommar var det en annan äresmedlem som fyllte 80 pr, Barbro Raabe. Hun har også bidratt uvillkorligt på dugnad i mange mange år, allereda fra når hennes 2 söner var medlemer i klubben å trente på tennisskolen og spillte turneringer. Hun har varit en återkommande resurs till å arrangere og gjenomföre turneringer, som også varit det hun jobbet internationalt med i mange mange år. 

STORT GRATTIS med dagen som var tidigare i år!

Siste jubilanten, även om det ikke er en äresmedlem, så er det nok så viktig händelse som skjedde för 30 år sedan – vår fine tennishall blev ferdigstillt! Det var många som var med å bidrog till att hallen invigdes 7 september 1990, och det är fortsatt många som bidrar. 

Tro det eller ej, men Asker Tennishall har nettopp fyllt 30 år!!