Invielse av bobble og baner – lördag 3/11 kl 10.30

Invielse av bobble og baner – lördag 3/11 kl 10.30

Vi inviterer herved til åpningsseremoni av boblen og baner med Lene Conradi og Alexander Kjær nå førstkommande lørdag kl 10.30. Det blir litt tale og litt double med kake etterpå. Deretter kan alle benytte anledningen til å prøve ut dekket helt gratis fra kl 11.30-13, og er det kø må man bytte litt på spillingen =).

 

Noen ting å huske på:

  • Husk at alle som ønsker å spille i boblen og inne i hallen, må ha 2 ulike par sko. Vi kan IKKE bruke samme sko på grusdekket i boble og inne på teppet i hallen. Vi har både vanlige sko og grussko i shopen som man kan kjøpe.
  • Man må booke bane i matchi, før man spiller. Innen nyttår vil det bli satt opp automatisk adgangskontroll hvor man får kode når man skal spille. Koden fungerer til den timen man har booket og da slås også lyset på til timen som er booket. Mer info om dette senere. Fram til dette er på plass, vil alle kunne komme inn, og lyset kan tendes og slukkes ved inngangen. Det er et kamera inne i boblen til bruk for service, men den kan også brukes til å se om noen spiller uten å ha booket, så vennligst book timer i forveien. Det er altså «kameraovervåking» i boblen.
  • Kun 150,- for medlemmer og 250,- før ikke medlemmer uansett tidspunkt, å spille i bobblen frem til nyår! Booking skjer i Matchi, akkurat som inne i hallen. Faste timer går også an å booke dersom man ønsker det.

 

Noen sikkerhets regler vil bli satt opp i boblen som alle bør lese gjennom.

 

Håper å se dere på lørdag til innvielsen!!