Informasjon om Koronasituasjonen – uppdaterad 25/3

Informasjon om Koronasituasjonen – uppdaterad 25/3

Uppdatering 25/3-2020
Myndighetene har sagt att tiltakene för å hindre smitte fortsetter till etter påske, vilket betyder att vi også må holde stengt. Dersom noe skulle forandre sig för det, kommer vi informere alla her og på fb. All oppdatering kring koronasituasjonen oppdateres i detta inlägget.

Hoper alle er friske og fölger myndighetenes råd, slik att vi raskt kan komme tilbaka til vanlig drift.

Hilsen
Markus Berg
Daglig leder

 

18/3-2020
Asker Tennisklubb tar risiko for smittespredning av Koronaviruset (Covid-19) svært alvorlig, og følger nøye med på de pålegg og anbefalinger som kommer fra Helsedirektoratet, Asker Kommune og Idrettsforbundet/Norges Tennisforbund. Vi har iverksatt tiltak for å minimere risikoen for smittespredning og all idrettsaktivitet i klubben er stanset. Vi kommer til å gjenoppta aktivitetene så snart myndighetene tillater det. Dette er en force majeure situasjon som berører veldig mange. Styret vil gjøre det vi kan for at klubben skal kunne komme tilbake til normal drift så snart som mulig.

Tack for hjelpen og forståelsen og ta vare på hverandre. Dette er en vanskelig og tung tid hvor vi ikke kan bevege oss fritt som vi pleier.  Det er viktig at vi alle bidrar så detta går over så fort som mulig.

Til orientering har vi per i dag ikke kjennskap til at noen ansatte har blitt smittet av Koronavirus.

 

//Styret i Asker Tennisklubb