Informasjon om Koronasituasjonen – uppdaterad 16/6

Informasjon om Koronasituasjonen – uppdaterad 16/6

Oppdaterte korona regler finner du her

Uppdatering 16/6
Ny oppdatering med nye regler, se linken her over for mer detaljer. Viktigste endringene er att det er åpnet for ikke medlemer nå også kan spille på utebanene (mot betaling).

 

Uppdatering 13/5
Ny oppdatering med nye regler, se linken her over.
Viktigaste endringene er att boblen er nå åpen för gratis bestilling. Man må bestille bane slik att lys settes på. Värmen är ikke på og kode trengs ikke för å komme in. Viktigt att passa på att alla som spiller på utebanene eller i boblen MÅ vara medlemer av Asker TK. Og ved regn, har tennisskolen prioritet för å gå in, slik att de som da eventuellt har booket, må desverre ge vike för tennisskolen. Hoper på förståelse för det.
Ny regel er også att ballen nå er frikjennt så fremt det er god håndhygiene före, under og etter treningen.

Les linken her ovanför (alle 3 sidene) för att vara oppdatert på reglene. Det som er fetstilt, er det som er nytt/endret.

 

Uppdatering 8/5
Ny oppdatering med nye regler.
Mer info finner dere på denna linken:
https://askertennis.no/oppdatering-kring-korona-situasjonen-med-regler-og-refundsjon-till-alle-i-tennisskolen-og-med-fast-baneleie/

 

Uppdatering 28/4
Vi kommer åpne tennishallen fra 29/4. Det er nå muligt å booke og avbooke timer/faste timer i hallen. Husk att det fortsatt ikke er lov med mer än 2 ulike hustander på banen samtididgt (tennisskole er untatt da det er trenere til stede).

 

Uppdatering 22/4
Vi kommer starte opp med organisert trening fra imorgon torsdag för noen grupper, mer info finner dere på denna linken:
https://askertennis.no/organisert-trening-starter/

 

Uppdatering 17/4
Fra idag fredag kl 13, åpner vi 2 baner till (bane 2 og bane 3). Disse kan nå bookes i Matchi. Disse banene er veldigt myke og omtålige, så därför er det viktigt att alla passar på dem is tarten, og stamper igjen hull som dykker opp och ger beskjed till vakten som sitter i klubbhuset om noe skulle skje. Ellers må vi stenge banene å reparere dem, og det önsker vi ikke :). Vi har nå åpnet de förste riktige grusbanene, nesten 2 uker för vi pleier åpne, stort tack till Esad för den insatsen!!

 

Uppdatering 12/4
Styret hade igår nytt styremöte där det blev beslutat att åpne bane 4 og bane 5 fra tirsdag 14/4 kl 13, men med strenge regler og tiltak. Se mer info kring dette på denna linken:
https://askertennis.no/noen-utebaner-kommer-apnes-men-viktigt-a-lese-regler-her/

Vi har også fått beskjed av asker kommune overlege att alle inne idrettsanlegg må holde stengt, så därför er både boble og hall helt stengt. Vi återkommer så snart vi får ny info kring dette.

 

Uppdatering 4/4-2020
Styret har igårkväll haft extra insatt möte för att diskutera de nye retningslinjene fra NIF og fra NTF. Asker  kommer fölge NTFs anbefallning om å holde våre inne og uteanlegg helt stengt. Dette er för allas säkerhet, framförallt våra kunder, men også våra medarbetares. Ny informasjon og nye retningslinjer vurderes fortlöpande och vi kommer skriva här så snart vi har ny informasjon kring når aktiviteten och tennisskolen kan gjenopptas.

Om/hur/vad för refundsjoner eller rabatter/tilgodolapper som det blir av denna force majeure situasjonen, kommer vurderas så snart vi vet omfanget av den.
 
Vi kommer så snart som muligt starte opp med å ferdigstille noen utebaner, så att vi kan starta opp raskt når den tid kommer.

Ta hand om dere og pass på varandra, så önskar vi alla en riktigt god påske!

//Hilsen
Markus

 

Uppdatering 2/4-2020
Igår kom myndighetene med en oppdatering og NIF kom med en veileder for idretten. NTF sendte deretter ut ett brev med en anbefallning basert på pressekonferansen og samtaler mellan NTF og NIF og andra särförbund. Anbefallningen oppsummert att tennisklubber bör fortsätta holde stengt, både ute och innebaner. 

Informasjon fra Norges Tennisförbund finner dere her:
https://www.tennis.no/samlinger/nyheter/informasjon-om-corona-viruset

Daglig leder og styret jobbar med att finna lösningar og att starte opp så fort som det går, men vi må prioritere sikkerheten i denna situasjonen og även hva Norges Tennisförbund rekommenderer och hva myndighetene anbefaller av tiltak.

 

Vi kommer tilbake så snart vi vet mer och har diskutert detta internt i styret. Det er många spörsmål med mye sms/samtaler/mail/fb meldinger om når vi starter vilket selvsagt är hyggligt att intressen er så stor. Men det tar også mye tid att svara på var enkelte spörsmål og vi må bruke FB og hjemmeside till att nå ut till alla medlemer og kunder för att kunna jobba effektivt. Per idag er alle i klubben permittert utom jag, som jobber kun 40% (er i pappa permisjon 60%). 

Hilsen
Markus Berg
Daglig leder

 

 

Uppdatering 25/3-2020
Myndighetene har sagt att tiltakene för å hindre smitte fortsetter till etter påske, vilket betyder att vi også må holde stengt. Dersom noe skulle forandre sig för det, kommer vi informere alla her og på fb. All oppdatering kring koronasituasjonen oppdateres i detta inlägget.

Hoper alle er friske og fölger myndighetenes råd, slik att vi raskt kan komme tilbaka til vanlig drift.

Hilsen
Markus Berg
Daglig leder

 

18/3-2020
Asker Tennisklubb tar risiko for smittespredning av Koronaviruset (Covid-19) svært alvorlig, og følger nøye med på de pålegg og anbefalinger som kommer fra Helsedirektoratet, Asker Kommune og Idrettsforbundet/Norges Tennisforbund. Vi har iverksatt tiltak for å minimere risikoen for smittespredning og all idrettsaktivitet i klubben er stanset. Vi kommer til å gjenoppta aktivitetene så snart myndighetene tillater det. Dette er en force majeure situasjon som berører veldig mange. Styret vil gjøre det vi kan for at klubben skal kunne komme tilbake til normal drift så snart som mulig.

Tack for hjelpen og forståelsen og ta vare på hverandre. Dette er en vanskelig og tung tid hvor vi ikke kan bevege oss fritt som vi pleier.  Det er viktig at vi alle bidrar så detta går over så fort som mulig.

Til orientering har vi per i dag ikke kjennskap til at noen ansatte har blitt smittet av Koronavirus.

 

//Styret i Asker Tennisklubb