Informasjon fra klubben – salg i shopen og åpningstider i julen

Informasjon fra klubben – salg i shopen og åpningstider i julen

Julen närmar sig i full fart och förhoppningsvis får dere en lugn og fridfull Jul utan för mye stress.

Tennisen pågår för fullt för alle som er under 20 år. Tidigare i veckan blev det bestemt av Asker kommune att man ikke stenger ner ungdomsidretten i Asker, vilket vi selvsagt er veldigt glade för. Vi hoper att vi snart kan åpne opp litt mer når smitten har synkit mer. Så snart reglene endrer sig, så oppdaterer vi hjemmeside og fb og siste oppdaterte regler finner dere her:

https://askertennis.no/informasjon-om-koronasituasjonen/

Åpningstider i julen – klikk her – ENDRET 21/12!
Oppdatering 21/12
Ettersom vi ikke kan åpne opp for normal drift, må vi korte ned åpningstidene i romjulen. Åpningstidene blev oppdatert 21/12, se linken her over.

Vi har förberett för å ha en hel del åpent i julen. Disse åpningstidene er förutsatt att vi kan ha litt mer normal drift. Dersom restriktionerna att kun personer under 20 år kan spille, kommer vi bli tvugna att korta ned åpningstidene litt i romjulen. Hoper på förståelse for det. Vi oppdaterer hjemmesiden og fb dersom noe skulle forandre sig, og även Matchi selvsagt.

Salg i shopen – klikk her
Vi har nu stort salg i shopen. Pga covid-19 så har vi i år valgt att ha salget helt fram til jul, og ikke kun en dag. På linken her over, ligger informasjon om produkter och hva vi har salg på. Det är upp till 75% rabatt på noen få varer och en hel del varer på mellan 30%-60% på både skor, kläder och rackets tilbåde barn, ungdommer, voksne og veteraner! Pass på att kjöp noen fine julegaver! Se vedlagte åpningstider.

Refusjon baneleie
Pga nedstegningen, har vi måtte kansellere alle faste bantimmar. Det har automatiskt blitt generert tilgodelapper på era Matchi konton, som dere kan bruke under hela våren.

Refusjon tennisskole
Dere voksne som har fått kansellert sine timer på tennisskolen, kommer få tilbake refusjon för jul.

Vill passa på att önske alle en riktigt God Jul og Gott Nytt År, så hoper vi och ser fram emot ett 2021 der vi kan komme tilbake mer till normal aktivitet. Ta hand om e ri julen og pass på varandra och fortsätt det gode jobben med smitteverns tiltak! Slik att vi ikke mås tenge ned på nytt etter julhelgen.