HUSK påmeldingen til tennisskolen, frist tirsdag 22/8

HUSK påmeldingen til tennisskolen, frist tirsdag 22/8

Har du husket å melde dig på tenniskurs i höst? Fristen för påmelding er på tirsdag 22/8, däretter er det ikke sikkert att man får plass.

Les mer om tidigare skriv om tennisskolen og påmeldingen he runder…

 

Nå er endelig treningstilbudet klart og påmeldingen for tennisskolen hösten 2017 er åpen, www.askertennis.no/tennisskole

Tennisskolen starter måndag 28 august, står også överst i treningstilbudet.

Det er noen små forandringer i treningstilbudet så les igjenom det her: https://www.dropbox.com/s/5dbbf4194znu9xd/Treningstilbud%20h%C3%B8st%202017%20og%20v%C3%A5r%202018.pdf?dl=0 (Denna linken finns også på sidan där dere fyller ut skjema).

 

Det er samma prossedyre som dere tidigare gjort. Viktigt att ni skriver in många dager ni kan spille, og gjerne så tidligt som muligt på dagen, ettersom det er mye enklare og sötrre chans för oss att vi da kan skapa bra, jevne og harmoniska grupper som gynnar alla.

 

Det er noen problemer med bekreftelsemailen så det er ikke sikkert ni får den, men så länge ni får en grönn bekreftelsetext, så har påmeldingen gått igjenom. Dersom dere ikke får grönn bekrftelsetext når ni klickar send på skjema, så har ni missat att fylla ut noe felt, så gå igjenom skjema en gång till og pass på att alla felt er fylt ut riktigt.

 

 

Notera att ALLA som vill spille i tennisskolen i höst MÅ fylla ut skjema, uansett om du går på voksenkurs og vill fortsätta samma dag og tid eller om du er rookie/team asker spillere, så må alla fylla ut skjema.

 

 

Ha en fortsatt god sommer! Og husk att det er mye plass på banene i sommar, så spill massa tennis, det er gratis for alla medlemer =). Send gjerne denna mailen vidare till nybegynnere eller nye som har lyst å spille tennis uansett om det er barn eller voksne. Vi har plass på tennisskolen for alle aldrer og nivåer!