Fredagstennis igjen nå på fredag 27/2

Fredagstennis igjen nå på fredag 27/2

Nå er det nok en gang tid for fredagstennis! Forrige gang ble det desverre avlyst fordi det bare var 4st påmeldt. Vi trenger minst 10 st for at det skal bli noe av, da er det også mye morsommere!

Koster kun 50,- og vi bjuder på fotball/döball/dropball/tennis/lek og andra aktiviteter. I tillegg spenderer vi pizza og dricka og setter i gang film og ordner med chips. De som vill kan se film eller fortsätta med aktiviteter i tennishallen. Det pågår mellom kl 19-22 på fredag og vi har givetvis en ledare på plass hela tiden! Kjempe göy!!

Så inviter venner fra skolen, andra idrettslag, släktingar etc. Eneste kravet er att man er mellom 13-18 år (födt mellom 1997-2002). INGA FÖRKUNSKAPER FOR TENNIS kreves! Så her er det bara att bli med!

Påmelding på linken her under!

http://www.askertennis.no/aktiviteter/fredagstennis

Der finner dere også flere dato og mer info. Alla som vill vara med må melde sig på!

SPRID BUDSKAPET VIDARE på mail og facebook etc og jag hoper det blir många som er med nå på fredag! Denna mailen er sendt ut også till de ulike idrettslagene i Asker, så hoper dere sprider budskapet vidare eller har liknande initiativ som også vi i tennisklubben kan spre budskapet for.