Fine resultater for ATK i helgen

Fine resultater for ATK i helgen

Det har vært masser av turneringer under helgen. Furuset arrangerte u12 Challenge der Christian, Helle, Iselin, Anniken og Filippa spilte. Filippa ble dessverre syk og ble tvunget til å kaste inn håndkleet etter sin første match. Ebn bedre nyhet var at alle de andre ATK-spillerne vant sine grupper og kvalifiserte seg for sluttspill. I kvartsfinalene tok det stopp for Christian og Anniken. Iselin og Helle møttes i den ene semifinalen og som ventet ble det en tøff match. Denne gangen dro Iselin det lengste strået og vant i avgjørende matchtiebreak. I finalen ble det dessverre ikke seier for Iselin men veldig gøy att så mange Asker-spillere klarte å gjøre en fin turnering og det har vært et veldig godt spill på Furuset.

Nordstrand arrangerte Norges Cup u14. Fra Asker så deltok Theodor, Theo, Seyon, Thomas, Severin og Elyad. Asker-spillererene har levert en solid helg med bra spill. Det var veldig kult at vi hadde så mange med og spilte denne NCn som gir et bra samhold mellom spillerne. Thomas og Theo vant sine åpningsrunder etter en bra match. I 2a runden ble det for tøft mot seedat motstand. Severin nådde kvartsfinalen der han spilte mot Henrik Lynum som er suveren, Norges 1a i 14-års klassen. Severin presterte en god match med masse bra serves og hadde sjanser i 2a set som gjorde matchen veldig jevn. Inspirerende å spille mot så gode spillere! Seyon som er u12-spiller gikk til semifinalen i B-klassen. På veien fram til semi slo han ut u12 vinneren fra Landsturneringen inne Mats Mazzocchi. Sterk gevinst!

 

Moss arrangerte NC U19. Dina, Beatrice og Lene Mari deltok. Dina vant sin første match i 3 set. I den andre runden møtte Dina 2a seedade Helena Reistad som ble for tøff denne gangen. Beatrice som har hatt en sterk høst med blant annet ITF-poeng ble i sin første match stilt mot dobbelpartner Marthina Schwencke. Marthina var den sterkeste for dagen og vant en tøff 3-setare. Lene Mari gikk trygt videre fra de første rundene, men i semifinalen mot Ine Pedersen ventet en thriller. Pedersen vinner første set 6-2. Andre set går til tiebreak der Lene Mari redder en matchball – for å deretter ta hjem setet. I 3e set tar Lene Mari over og vinner 6-4 efter å ha kontrollert setet fra start til slut. I finalen stilles hun mot skolekompisen Marthina . Det blir en relativt enkel finale der Lene Mari kontrollerer fra start til slutt og vinner med 6-0, 6-0, Grattis 🙂 I dubbelen var det ATK-spillere på begge sidene av nettet. Lene Mari sammen med Helena Reistad vinner finalen mot Schwencke og Beatrice med 4-1,4-2.