Familie/venne tennis! Gratis å bli med – siste for i år

Familie/venne tennis! Gratis å bli med – siste for i år

Familietennis/vennetennis – barn på rødt/oransje/grønt nivå med venner og sine foreldre

 

Asker Tennisklubb ønsker å legge til rette for at alle barna opplever et trygt og godt fellesskap og at foreldre og barn i klubben får mulighet til å bli bedre kjent.

 

Vi følger opp suksessen med familietennis vi hatt flere ganger tidligere i år, og inviterer barn på rødt, oransje og grønn nivå til å ta med seg sine venner og foreldre inn på banen lørdag 25. november. Rødt og oransje nivå har banene mellom kl 16-17 og grønt nivå overtar banene fra kl 17Vi deler opp banene i mindre baner så alle får spille. Dersom man er usikker på nivåene, så er aldersfordelingen slik. 6 til ca 12 år kl 16-17 og 13 år og oppover fra kl 17.

 

 

Å ha med seg foreldre ut på banen å spille, er noe alle barn synes er gøy!!  Har dine barn venner som vil prøve tennis, ta de med også! Vi har tennisrackets som de kan låne.

Du trenger ikke være medlem i Asker Tennisklubb for å delta på familietennisen. Det er ingen påmelding og dere kan delta så lenge det passer. Husk å ta med rene innesko. Det er selvsagt gratis å være med!

Det blir servert kaffe og kake/vafler i resepsjonen etterpå til alle.