Esad – en av klubbens viktigaste personer!

Esad – en av klubbens viktigaste personer!

Idag blir en av klubbens viktigaste personer 60 år. Många vet ikke om honom, men har helt sikkert sett honom på utebanene eller i hallen. Med sina 23 år ansatt i klubben, er han den som jobbat längst i klubben, han startade 1995. Og vi er meget tacksamma för att han jobbar hos oss og er en kjempe viktig del i utvecklingen og driften av Asker Tennisklubb!

 

Så fra hela styret og fra klubben, vill jag önska dig ett STORT GRATTIS ESAD BRATIC PÅ DIN 60 ÅRS DAG!

 

Med din entusiasme, engagemang, noggranhet og kärlek till klubben gjenom alle disse år, har du varit med att utveckla klubben till det den er idag. Asker Tennisklubb hade ikke varit där den er idag, utan din insatts. Du har jobbat i Asker Tennis sedan 1995, alltså over 23 år!!! Du stiller alltid opp, uansett kort varsel, sena eller tidiga tider. Du kommer og svampar baner kl 1 på natten og du rydder og fixer både på uteanlegget vid turneringer, dugnader, Davis Cup eller ved oppussing tidligt om morgonen. Du er alltid tilgjenglig og fixar nest intill allt. Du er også en festarrangör, hvor du grillar lam og ordnar med fester för klubben og dess medlemmer, utan att tveka!

Du ser Asker Tennis som din familj hvor hela din familj hjälper og stiller opp og legger ner hela er själ og engagemang i klubben, og vi ser på dig som familj till Asker Tennis.

 

Vi hoper du får en herlig dag og firar den på bästa sätt som du förtjänar!

 

Hilsen
Markus og styret