Dugnad og turneringer

Dugnad og turneringer

I helgen har det varit mye aktivitet. Både dugnad må våre utebaner og även flera turneringer. Vi har haft flere u10 spillere som har spillt turnering på bygdö og en u12 spillere som har spillt challange i Sandefjord og flere juniorer som spillt GP på OTK.

 

Dugnaden i helgen var vellycket. På lördag kom det veldigt mye folk og vi fick gjort mye! Bland annat fick vi ordnet linjerna till de 2 minitennis banene som skall vara på asfalten mellom bane 7 og 8. Det kommer også linjer på ballveggen og asfalten kring den, så allting är inte helt färdigt. Så det blir veldigt spennende og vi ser fram emot den officielle invigningen av minitennis baner og ballvegg senare i mai.

IMG_1760

 

På Bygdö så var det u10 turnering der Asker hade 6 spillere med (Iselin, Filippa, Anne Sofie, Helle, Iva og Anniken). Jenterna har nå varit med på flere Orange Tour og även prövt sig på flere u10 turneringen så det er utroligt göy. Robban var med og såg på alla spille kamper i helgen og rapporterte mye positivt kring spillutvecklingen. Så stå på vidare, dette blir spennende å fölge med på!

bygdo2016

 

Challange u12 i Sandefjord var Asker representert av Joar og han gjorde det meget bra der han vannt sin gruppe og sen gick till semifinale. I en klasse der Joar fortsatt er 1 år ung, så det blir også spennende å fölge vidare!

IMG_0583

 

I GP på OTK så hade Asker 4 spillere representert. Lene Mari, Lena, Amalie og Ingrid. Veldigt morsomt og se en ny turneringsspillere fra Asker som deltar på turneringer, Ingrid Anne Högset! Men desvärre var det tufft motstånd i turneringen där ingen fra Asker klarte kvala sig in i hovedtablå.