Turnerings dugnad

Vi har inkludert 3 timer turneringsdugnad i alle tennisskole deltageres påmelding (står mer om dette i betingelsene www.askertennis.no/betingelser). Dette er fordi turneringene vi organiserer på sommeren gir en stor inntekt til tennisskolen! Derfor trenger vi hjelp = vi kan holde tennisskole-prisene lavere. Dette bidrar også til at flere blir kjent med hverandre og med klubben slik at vi skaper en sosial arena for både foreldre og barn. Dersom noen absolutt ikke kan eller ikke vil delta, kan man betale 400,- ekstra i tennisskole avgift og dermed unngå dugnaden.

På skjema under ser dere hvilke arrangement og dager vi trenger hjelp. Er det et tomt felt, så trenger vi hjelp 🙂 Har man 2 barn i tennisskolen (eller ett barn og en voksen) er det altså 2 stk av 3t vakter som skal gjøres. Spillere som er med i pakketilbud, har mer dugnad ettersom de har rimeligere priser i tennisskolen

Man stiller de 3 timene som står på den vakten der dere skriver opp deres navn. Dersom man vil vara der lengre er det selvsagt også hyggelig, men det er satt opp at når deres 3-timers vakt er ferdig, skal noen nye komme 😊.

HUSK Å MÖTE OPP 10 MIN FÖR OPPSATT TID slik att man kan få oppläring.