Dubbelturnering på Heming

Dubbelturnering på Heming

I helgen arrangerte Heming doubleturnering for spillere u/12 år. Asker hadde 2 par med i gutteklassen Peter/Severin, Christian/Felix og i jente klassen spillte Vilde sammen med Tilde Eliasson fra Porsgrunn.

Felix og Christian vant 3 av 6 kamper, disse to har 1 å 2 år igjen i klassen, bra spilt gutter!! Peter og Severin vant sine 5 første kamper og tok seg helt til finalen, der ble det tap for Norges per idag beste 12 åringer, Kristoffer Dahlbakk og Henrik Villanger. Guttene viste att dem kan spille skikkelig god double sammen å har hatt fin utvikling siste måneden!! Vilde som har sin “makker” i Porsgrunn Tilde Eliasson vant hele turneringen etter å ha vunnet alle kampene sine i puljen sin!! Gratulerer!!

12999745_10207973394725713_1433539129_o

I u14 challange på Nesodden var Allen, Elyad og Theo med å spillte. Desvärre gick de ikke vidare till a slutspel, men väl i b slutspelet gjorde sig gutta berömda. I semifinale var det 3 av 4 som kom fra Asker og i bonus finalen var det 2 asker gutter som gjorde opp om seiern! Det blev til slut Elyad som vannt mot Theo i finalen og vi gratulerer gutta med flott turnering der de fortsätter jobbe til trots för att de taper noen kamper i puljespillet.

 

Vi gratulerer alle sammen med flott innsats og fin oppførsel under turneringen. Stå på videre!!!

DSC_0029