Daglig leder Markus Berg har siste arbeidsdag 10/9

Daglig leder Markus Berg har siste arbeidsdag 10/9

Daglig leder Markus Berg har sin siste dag i Asker tennisklubb 10. September

 

Styret vil benytte anledningen til å takke Markus for alle årene han har dedikert til klubben og all arbeidet han har lagt ned.

Han flyttet til Norge som 23 åring for å begynne som trener i klubben vår og har siden dette blitt en etablert mann og askerbøring.  Mange av våre medlemmer har etterhvert også fått en god relasjon til personen Markus og flere av våre spillere har også vært så heldige å spille mot tennistalentet.  Etter å ha viet 13 år til klubben har han nå søkt nye utfordringer som daglig leder i Vestre Bærum tennisklubb.

Asker tennisklubb har siden Markus begynte hatt en betydelig vekst og han har tatt del i flere endringsprosesser, denne erfaringen tar han nå med seg videre til en ny klubb og Styret ønsker Markus masse lykke til på veien. Vi gleder oss til å treffe deg igjen enten det er på banen, i Asker eller på turneringer.

 

 

Avslutningsord fra Markus

Som flere av dere sikkert allerede vet, kommer jag dessverre slutte i Asker Tennisklubb. Etter 13 år i klubben, söker jag nye utmaninger og jag har fått jobb som daglig leder i VBTK. Det var ett vanskelig beslut, men allikevel det riktige for mig.

 

Jag kom til Norge og Asker TK i 2008 som 23 åring och blev varmt välkomnad av klubbens medlemer och ansatte. Sedan dess, har jag varit med om mye i klubben, jag begynnte som trenere i 2008, blev hovedtrener i 2010 og daglig leder i 2013. Jag er veldigt tacksam för att ha fått muligheten att växa mig in i disse rollene och jag har lärt mig massor underveis. Under årens lopp har jag også bidratt på det sportslige för klubben, der jag både blitt Norgesmester och trent juniorer som blivit Norgesmestere. I tillegg har jag spillt som nr 1 på herrelaget och tagit laget fra 3 divisjon og helt opp till elite divisjon der Asker var i 2 år på rad. Jag är også tacksam för att klubben gav mig fri för att få resa som sparringpartner/coach med Sofia Arvidsson (beste ranking 27 på WTA) der jag fick vara med henne både i Australien Open, men også Madrid Masters 1000 og flere andre WTA turneringer. Det var veldigt lärorikt och en fantastisk upplevelse og inspiration!
På senare år har jag också blivit venn med Pat Cash (tidigare Wimbledon vinnare och som bäst nr 4 i världen) och har assisterat honom på diverse tenniscamps utomlands, bland annat på självaste Wimbledons baner! Pat har också varit på besök vid flera anledninger och spillt på Askers anläggning, både ute och inne. 

 

Det er mye som skjett i klubben sedan jag begynnte der mitt mantra/filosofi hela tiden har varit stor aktivitet, uansett om det er tenniskurs og aktiviteter såsom nissefester, halloween overnattning, tennisaktiviteter i asker sentrum eller camps/leir utenlands eller om det er anleggsutvikkling. Dette er jag veldigt stolt av att jag har fått till og varit en stor del av! Anleggsutvikklingen siste 10 årene har varit extremt stor (med stor stötte fra Bent Wettre Johnsen og Guy Lorenzini i styret å även ansatte og flere frivillige selvsagt), der vi har investert over 15 mill siste 10 årene på flere projekter som t ex ny teppe i hallen, byggt om resepsjon og shopen, byggt trimrom og sosialt/TFO rom, nytt led lys på banene, oppgradert klubbhuset, 4 nye red plus baner, ny boble, ballvegg med minitennis baner er noe av det som har blitt gjort, i tilegg til alle aktiviteter og vanlig drift i klubben.

Ekonomin har utvikklet sig i takt med att klubben växt og klubben har gått med overskudd varje år. Etter klubben får de siste pengene fra de siste söknadene fra byggprojektene, har vi ikke bare nedbetalt gjeld på flere millioner innan vi startade, vi har også betalt ned mestparten av ny gjeld, slik att vi står med mindre gjeld än för vi begynnte bygge, dette er utroligt bra og noe som klubben kan vara veldigt stolt over!

 Allt dette har varit muligt, tack vare frivillige i styre och medlemer som bidrar til klubben med bland annet dugnader på turneringer/aktiviteter og på anlegget och som deltar på våre aktiviteter, i tillegg till alla medarbetarna (vaktmestere, trenere, resepsjonister og extra hjelpere) som står på varje dag och yter best mulig service til våre kunder på kvelder å helger, framförallt siste 1,5 år med pandmi. Så stort tack til alla ansatte, jag er stolt av dere!

 

Et ekstra tack vil jag retta til Esad, Inger, Rigmor og Barbro Raabe som alle har vært store bidragsytere og ildsjeler i klubben under min tid, framförallt under turneringer och på uteanlegget. Även Lise och Robban som desvärre ikke jobber kvar lengre, fortjener ett tack for sin insatts under mange år!
Utan deres insatts under lang tid, hade klubben ikke varit der den er idag. 

 

Det finns mye mer å fortelle som jag er stolt og glad för og som bör nevnes, men da blir dette alltför langt :). Jag lämnar nå over fanen vidare och hoper klubben fortsätter blomstre och vidareutvekkles! Jag önskar både klubben og medlemene lykke til videre så ses vi sikkert både på og utanför banen igjen 😊.

 

Min nye mailadresse er Markus@vbtk.no för dere som önsker å prate gamle minnen. Jag kommer savne både klubben, ansatte og medlemene!