ROG camp

Rød/Oransje/Grønn camp i Asker Tennisklubb

Vi vil invitere alle som er født 2005-2015 til ROG camp (rødt/oransje/grønt nivå), (TFO er også inkludert). Vi skal spille leker, kamper og hvordan man skal oppføre seg i kamp/turningssammenheng og ha mye gøy. Er du usikker på ditt nivå, spør noen av oss trenere.

Rød/Oransje/Grønn camp pågår mellom kl. 15-18 på LØRDAGER.

Pris 250 kr som vi fakturerer. Alle som går på enten rød eller oransje eller grønn tennis i Tennisskolen, får lov å være med på en camp i løpet av sesongen HELT GRATIS!
For at campen skal bli av kreves det minst 5 spillere i hver “gruppe” melder seg på! Vi gir dere muligheten til dette for dere som vil spille litt ekstra og bli bedre til en lav pris.

OBS! Siste dagen for påmelding er 3 dager før aktuell camp. Påmelding via skjema her under. Dersom du spiller i en annen klubb er du selvfølgelig velkommen å betaler 350 kr.

Husk å ta med dere matpakke og drikkeflaske.

Hilsen
Trenerteamet i Asker Tennisklubb
Mail: tennis@askertennis.no

Feltene merket med en * må fylles ut

Skriv kun året du er født, t ex 2003

Fyll ut ovrig info som er viktigt for oss og vite, for exempel allergier etc eller hvis du har venner som spiller tennis og som du ønsker å spille sammen med.

Når du klikker «Send», får du en bekreftelsesmail. Hvis du ikke får bekreftelse i løpet av et minutt, må du sjekke i spam mappen din om den ligger der. Dersom du har glemt å fylle ut et felt, kommer du ikke videre til den grønne bekreftelsesteksten og får heller ingen bekreftelsesmail.