Boblen skal ned – lørdag 08/5

Boblen skal ned – lørdag 08/5

Boblen skal ned dugnad

Lørdag 08.05 skal boblen ned.
Vi trenger ca. 20 sterke personer som kan hjelpe til i max. 5 timer for å ordne med dette.
Det er en fordel dersom det er familiemedlemmer som er med her i forhold til koronaregler (1m avstand).
Så supert dersom dere er flere familiemedlemmer som kan hjelpe til.
Dersom det er dårlig vær på lørdag og bedre på søndag, kan vi flytte dugnaden til søndag. Vi gir beskjed til alle som har meldt seg på i så fall (husk å skriv mobil nr når ni skriver navn).

Trykk på linken www.askertennis.no/dugnad og klikk sen på fanen «boble», skriv opp navn og telefonnummer om du har lyst til å bli med.
Håper mange har mulighet til å hjelpe til.

Denne mail sendes ut till alle medlemer og även dere som går på tennisskolen (dere er jo også medlemer av Asker Tennisklubb).
Dere som går på tennisskolen har fått 500,- i avslag på treningsavgift (dersom man ikke selv valgt å betale 500,- extra, da trenger man ikke gjöre denne dugnaden) dersom ni hjelper til 3h med dugnad under turneringer eller boble opp/ned (turneringsspillerne har fått mer avslag men må da også hjelpe till flere timer på dugnad). Dette gjelder per person så dersom man er en familje med 3 personer, er det alltså 3x3h dugnad. Dette gjör vi slik att vi kan holde prisene nede på tennisskolen på alle nivåer.

Medlemsundersökelse
Husk også å ta medlemsundersökelsen dersom dere ikke allerede gjort det. Den tar ca 10 min och hjelper oss i vårt vidare arbete mot å yte best mulig service till dere.
https://no.surveymonkey.com/r/AskerTK2021