Asker tennisklubb søker ny entusiastisk tennistrener fra august

Asker tennisklubb søker ny entusiastisk tennistrener fra august

Vi søker en ny entuasiastisk tennistrener fra august. Jonathans kontrakt med klubben går ut i slutten av juni. Han har valgt å la vær å forlenge kontrakten for å ser etter nye utfordringer for å utvikle sin egen tennis mer.

 

Jonathan har jobbet i klubben i 2 år og er godt likt av både barn og voksne på kurs. Det er veldig synd at han slutter men vi ønsker ham lykke til videre med sin egen tennis som han har tenkt å sattse mer på i framtiden.

 

Vi søker altså en ny trenere. Her kan dere laste ned hele beskrivelsen av jobben.

Klubben
Asker Tennisklubb er en klubb med stort potensial. Den ble stiftet i 1931 og ligger 2 mil utenfor Oslo. Vi har i dag 9 grusbaner ute, og 4 baner inne i en tennishall med resepsjon og tennisshop som er bemannet fra morgen til kveld. Klubben har ca 725 medlemmar og ca 300 totalt på tenniskurs. Vi er en klubb i utvikling der det har skjed mye positivt de siste årene og vi ser fortsatt potensial til å fortsette å vokse og utvide virksomheten. I forbindelse med det søker vi en ny tennistrener som kan hjelpe oss i utviklingen av tennisskolen med fokus på barn og bredde tennis. Se www.askertennis.no for mer info om klubben.

Vi søker en tennistrener som

$1·         Har minimum ITF trener 1, gjerne ITF trener 2 eller tilsvarende

$1·         Engasjert, entusiastisk og serviceinnstilt

$1·         Flink til å administrere, organisere og har god kunskap om PC og Office program

$1·         Kan jobbe og sammarbeide i gruppe

$1·         Er kreativ og kan ta eget ansvar

$1·         Tåler stress og er fleksibel

$1·         Kan arbeide kvelder og helger ved behov

$1·         Kjenner til play & stay metoden og har jobbet med det

$1·         Er ett forebilde for barna

$1·         Gjerne har god spillstandar selv, men ikke et krav

$1·         Vi søker gjerne en kvinnlig trenere men vi kommer til å velge den som passar best in i vårt trenerteam (som består av totalt 5-6 trenere) og vår filosofi.

$1·         Kan snakke/skrive og forstå norsk eller svensk, ettersom hovedarbeidet er med barn

Arbetsområde
Vil bli diskutert på trenermøte før sesongen starter og fortløpende men inbærer følgende områder:

$1·         Ansvar for ca 25-30 timer i uka på banen + eventuelt administrative oppgaver i form av planering, andre sosiale arrangement osv. Dette kan økes om treneren er kreativ og er villig til å ta ansvar, det finnes store muligheter for den som er intressert

$1·         Tennistrening, koordinering av tennisskolen og markedsføring

$1·         Utvikling av tennisskolen innenfor vår treningsfilosofi, med fokus på play & stay i de yngste klassene

$1·         Få ansvar for en gruppe og videreutvikle denne

$1·         Være med på leir, sosiale aktiviteter, konkuranse overvåkning, sommerleir ovs.

$1·         Banetimene vil bestå av trening på alle nivåer og aldre, fra barn til voksne med fokus på play and stay. Treneren får i stor grad være med å påviker sine arbetsoppgaver.

Treneren rapporterer til hovedtreneren og daglig leder. Vi tilbyr konkuransedyktig lønn, jobb i et bra miljø og et bra team der du kan utvikle deg og å jobbe i en ordentlig varm tennishall, ikke en kald ”bobble” hall.

Tillträde
August 2015

Information og søknad
Søknad sendes til daglig leder og hovedtrener Markus Berg via e-mail, markus@askertennis.no.Med CV og referenser. Vi har ingen søknadsfrist da møtene vil bli avtalt så snart søknader kommer inn. Ved eventuelle spørsmål kan dere kontakte Markus på e-post eller telefon: + 47 91 00 32 00.