Asker hade spillere med i 5 ulike turneringer forrige helg

Förra helgen hade vi spillere med på földende turneringer:
U10 på OTK der 6 spillere var med.
U12 lagturnering på Ullern der 6 spillere var med fordelt på 3 lag.
NC U14 Asker der 4 spillere var med.
NC U16 på Nordstrand der 5 spillere var med.
NC U19 på OTK der 2 spillere var med.

Där det var totalt över 20 spillere med!

 

Referat fra Ullern lagturnering fra Pierre.

I pinsen arrangerte Ullern lagturnering for spillere u/12 år.

Asker hadde 2 guttelag med Peter/Severin/Felix, Christian/Thomas og ett blandet jente lag Vilde/Tilde Asker/Porsgrunn.
Begge guttelagene gikk videre til sluttspill, der ble Ullern for starke og Christian og Thomas tapte 3-0 i åttendelsfinale. Peter/Severin/Felix vant første sluttspill kamp og tapte knepent 2-1 for Bygdøy. Double kampen gikk helt til supertiebreak og gutta tapte 10/8, Men en fin 5 plass totalt.

Vilde og Tilde tapte sin semifinale mot Ullern, også der gikk doublekampen til supertiebreak med tap 10/7. Kampen sluttet 1-2 etter att Tilde tapte sin single og Vilde vant etter meget bra spill, 3 plass totalt til jentene er godkjent:)

Det ble masse spill for alle lag og litt lange og delvis kalde ettermiddager/kvelder. Veldig god innsats fra alle lag.

Gratulerer!

 

IMG_6028

 

Referat fra Handelsbanken Cup NC14.

I helgen arrangerade Asker norges störste NC turnering! Det var hela 111 deltagare og gutteklassen var större än NM klassen for 14 åringer. Det blev spillt 181 kamper i löpet av helgen der vi spillte till kl 22 både fredag, lördag og söndag. Vi hade som sagt 4 spilere med som gjorde det bra ifra sig i c klassen.

 

Referat fra Nordstrand fra Ole Jacob.

Nye fremganger for Asker-jentene!
Askers tennisjenter var i aksjon på Nordstrand (Norgescup U16) og OTK (NC U19) i pinsen, og både Lene Mari Bolkesjø Hovda og Dina Beatrice Johansen kunne notere seg for fine fremganger. For Lene Mari ble det seier i double sammen med Helena Reistad (Stabekk), mens Dina tok seg helt frem til sin første NC-finale etter meget god grustennis.
Det ble tidlig exit i single for Lene Mari og Beatrice Faureng på Nordstrand, mens Lena Kormeseth ikke greide å ta seg videre fra en tøff gruppe i NC 19-turneringen på OTK. Remy Aleksander Johansen tok seg til kvartfinale i den samme turneringen for gutter, der han måtte gi tapt i tre sett mot turneringens vinner Peter August Jebsen Anker. Lene Mari fikk altså et stort plaster på såret ved å vinne doubleklassen på Nordstrand sammen med Helena Reistad, mens Dina spilte seg helt frem til singlefinalen i NC B-turneringen. Dette var Dinas aller første singlefinale, og hun var nok litt preget av dette. Finalen endte med tap, da Dina ikke greide å hente frem det fine spillet fra tidligere i turneringen. Hun var naturligvis misfornøyd med ikke å få det helt til i finalen, men turneringen sett under ett kan Dina være strålende fornøyd med. Hun slo blant annet andreseedet i to strake sett på sin vei mot finalen.
Dina kom nesten rett fra grusoppkjøring i svenske Skummeslöv, som altså ga en «flying start» på sesongen med finale i årets første grusturnering. Askers tennisjenter er i rute, noe som lover godt for de kommende lagkampene.

 

13198522_10153817078645186_4528439460517432241_o
NC-FINALE! Dina var ikke helt fornøyd med finaletapet på Nordstrand, der hun likevel gjorde sin beste turnering til nå.

 

 

bilde

Lene Mari og hennes partner Helena Reistad fra Stabekk er ubesegrade i NC double i år. Grattis till nok en flot seier! Lene Mari stod også för hennes störste skalp hittils i singel ved å vinne mot nr 3 i norge u16 (nr 1 i norge i hennes alder), men fick se sig besegrad i kvartsfinale mot Anne fra Stavanger som vannt hela turneringen.