Formiddagstennis

Det finnes massevis av veteraner i Asker TK som spiller tennis på dagtid. Nedenfor finner du litt informasjon om de ulike tilbudene vi har i Asker på formiddagene.
Asker TK arrangerer tennistreff og har Reidar gruppen på formiddagene. Det finnes altså mange muligheter for veteraner å komme og spille tennis i Asker tennishall.

Reidartreff

Reidar Engebretsen starte opp «Reidartreffen» i 1996. I 2007, etter at Reidar ble syk, overtok Kjell Hustad ansvaret for dette flotte tilbudet. Har man lyst til å spille tennis eller er nybegynner og ønsker litt instruksjon er Reidartreffet et flott lav-terskeltilbud, her kan man delta tirsdager og torsdager når det passer. Ingen påmelding, bare å møte opp.
Du møter opp enten kl.9 eller kl.10.30 og spiller til kl. 12  tirsdager eller torsdager eller begge dagene.
For alt dette betaler du :
1 time : Kr.80,-for medlemmer av Asker Tennis .     1 time : Kr. 100,- for ikke medlemmer av Asker Tennis.

 

Tennistreff.

Treffet er mandag og onsdag fra kl. 9 til kl.11.
Treffet er for øvede spillere i alle aldre.

Påmelding skjer gjennom Spond, her er det lett å se hvor mange andre som skal delta og er det fult kan du sette deg på venteliste. Når du har leget en bruker (i Spond) gir du beskjed til resepsjonen så vi kan legge deg til i gruppen for tennistreffet. Spond kan lastes ned som app på telefonen, har du noen spørsmål eller trenger litt hjelp send en mail til info@askertennis.no.

For dette betaler du kr.50,- pr. time for medlemmer og kr. 80, -for ikke medlemmer.
Så møt opp og bli kjent med andre tennisspillere. Det er også anledning til å kjøpe kaffe og vafler etter ”økten”.