Formiddagstennis

Det finnes massevis av veteraner i Asker TK som spiller tennis på dagtid. Nedenfor finner du litt informasjon om de ulike tilbudene vi har i Asker på formiddagene.
Asker TK arrangerer tennistreff og har Reidar gruppen på formiddagene. Det finnes altså mange muligheter for veteraner å komme og spille tennis i Asker tennishall.

Reidartreff

Reidar Engebretsen starte opp «Reidartreffen» i 1996. I 2007, etter at Reidar ble syk, overtok Kjell Hustad ansvaret for dette flotte tilbudet. Har man lyst til å spille tennis eller er nybegynner og ønsker litt instruksjon er Reidartreffet et flott lav-terskeltilbud, her kan man delta tirsdager og torsdager når det passer.

Påmelding via spond på denna linken: https://group.spond.com/QWXYA
Spond kan lastes ned som app på telefonen, har du noen spørsmål eller trenger litt hjelp send en mail til info@askertennis.no eller kom inom resepsjonen.
Spilletid er enten kl.9 eller kl.10.30 og man spiller 1,5h tirsdager eller torsdager eller begge dagene.
For alt dette betaler du :
1,5 time : Kr.120,-for medlemmer av Asker Tennis .  1,5 time : Kr. 150,- for ikke medlemmer av Asker Tennis.

Tennistreff

Treffet er mandag, onsdag og fredag fra kl. 9 til kl.11.
Treffet er for øvede spillere i alle aldre.

Påmelding skjer gjennom Spond, her er det lett å se hvor mange andre som skal delta og er det fult kan du sette deg på venteliste. Lag en bruker i spond å klikke sen på denne linken å bli med i Tennsitreff gruppen: https://group.spond.com/WBHJG Spond kan lastes ned som app på telefonen, har du noen spørsmål eller trenger litt hjelp send en mail til info@askertennis.no eller kom inom resepsjonen.

For dette betaler du kr.50,- pr. time for medlemmer og kr. 80, -for ikke medlemmer.
Så møt opp og bli kjent med andre tennisspillere. Det er også anledning til å kjøpe kaffe og vafler etter ”økten”.