Sosial voksenkveld

Nå er det endelig dags for en ny voksenkveld.

 

Høstferie og vinterferie camps for voksne har stadig vært populære. Derfor ønsker vi å invitere til nye voksenkvelder! Alle voksne, uansett om du er fra vår klubb eller annen klubb) er invitert til en tennis/hyggekveld. Vi møter opp klokken 18 og spiller tennis i ca 2 timer. Dersom önskligt, ordnar vi noe mat og drikke till selvkost og hygger oss etter treningen. Dette blir avgjort fra gang til gang.

Disse kveldene er perfekt for å bli kjent med nye tennisansikt også utenfor tennisbanen og  vi får møte andre med lik interesse som trener på andre tidspunkter. Vi i trener-teamet jobber alltid for at dere skal ha tennis som en av ukens høydepunkter.

Med deres selskap kan det bare bli en suksess!

Kostnaden er 250,- per person som vi fakturerer.

Påmelding via skjemaet under bildet, senest onsdag samma uke der vi bekrefter at det blir noe av senest torsdag den samme uken. Dersom det er plass, kan man melde sig på helt fram till lördagen.

 

Hilsen

Trenerteamet i Asker TK
Mail:
tennis@askertennis.no

IMG_6722

Feltene merket med en * må fylles ut

Fyll ut ovrig info som er viktigt for oss og vite, for exempel allergier etc eller hvis du har venner som spiller tennis og som du ønsker å spille sammen med.

Når du klikker «Send», får du en bekreftelsesmail. Hvis du ikke får bekreftelse i løpet av et minutt, må du sjekke i spam mappen din om den ligger der. Dersom du har glemt å fylle ut et felt, kommer du ikke videre til den grønne bekreftelsesteksten og får heller ingen bekreftelsesmail.