Sosial voksenkveld

Nå er det endelig dags for en ny voksenkveld.

 

Høstferie og vinterferie camps for voksne har stadig vært populære. Derfor ønsker vi å invitere til nye voksenkvelder! Alle voksne som spiller i tennisskolen (dersom det er plass kan også spillere fra en andre klubber/utenfor klubben være med) til en tennis/hyggekveld. Vi møter opp klokken 18 og spiller tennis i ca 2 timer. Dersom önskligt, ordnar vi noe mat og drikke till selvkost og hygger oss etter treningen. Dette blir avgjort fra gang til gang.

Disse kveldene er perfekt for å bli kjent med nye tennisansikt også utenfor tennisbanen og  vi får møte andre med lik interesse som trener på andre tidspunkter. Vi i trener-teamet jobber alltid for at dere skal ha tennis som en av ukens høydepunkter.

Med deres selskap kan det bare bli en suksess!

Kostnaden er 250,- per person som vi fakturerer.

Påmelding via skjemaet under bildet, senest lördag en uke före der vi bekrefter at det blir noe av senest måndagen den samme uken.

 

Hilsen

Trenerteamet i Asker TK
Mail:
tennis@askertennis.no

IMG_6722

Feltene merket med en * må fylles ut

Fyll ut ovrig info som er viktigt for oss og vite, for exempel allergier etc eller hvis du har venner som spiller tennis og som du ønsker å spille sammen med.

Når du klikker «Send», får du en bekreftelsesmail. Hvis du ikke får bekreftelse i løpet av et minutt, må du sjekke i spam mappen din om den ligger der. Dersom du har glemt å fylle ut et felt, kommer du ikke videre til den grønne bekreftelsesteksten og får heller ingen bekreftelsesmail.