Guide turneringer

Her finner dere hele terminlisten fra Norges Tennisforbund. All påmelding skjer på ntf.tournamentsoftware.com men her er altså en bedre oversikt over alle turneringer.

 

Her finner du veiledning om hvordan du melder deg på til turneringer

Forklaring på ulike turneringsformater

Turneringsveileder 2016

 

Alle våre egne turneringer som skjer gjennom tournament software er gratis for alle juniorer, en trenger altså ikke betale påmeldingavgift for dem.

Fra 1 januar 2016 har vi i Asker TK bestemt at alle juniorer som representerer Asker TK, får refundert 500,- på neste termins tennisskolefaktura per 5 turneringer som man har meldt seg på via tournament software. Det betyr at dersom man har spilt 15 turneringer, får man altså 1500,- i avslag på neste termins tennisskolefaktura. Noter at det er spillernes eget ansvar å sende en mail til info@askertennis.no og skrive ned hvilke turneringer man har spilt og link til dem, slik att Lise kan kontrollere det og deretter gi avslag på tennisskole fakturaen.
Enklest er om en går inn på http://ntf.tournamentsoftware.com/ranking/ranking.aspx?rid=96 og søker på spillerens navn, så kommer turneingene opp som den spilleren har deltatt i. Den oversikten sender dere videre til Lise.

Vi ønsker få inn dette senest siste august for avslag på høstens faktura, og senest siste desember for å få avslag på vårens faktura. Dersom en har spilt 5 turneringer under våren, men ikke fortsetter tenniskurs i Asker under høsten, vil en ikke få refundert penger.

Noter at dette kun gjelder turneringer som meldes på gjennom tournament software (ikke Red/Orange/Green Tour), og ikke våre egne turneringer som vi arrangerer ettersom disse allerede er gratis for egne spillere.