Sosial senior turnering

Asker Tennis sosial senior turnering xx/x – xx/x

Påmelding:        Frist xx her under på skjemaet.

Klasser:             Double og mixed med tildelt partner i begge klassene. Man er altså med i både herre/dame double og i mixed. Turneringen er for nybegynnere eller lite aktive turnerings spillere og man må være NTV medlem. De 10 øverste på NTV sitt ranking system (i både singel og double), kan ikke melde seg på her. Max 32 spillere kan være med, så første mann til mølla. Det blir også trøsteturnering for alle dersom det er nok tid.

Startkontigent:  400,-/spillere som betales før påmeldingsfristen til kontonummer 9497.05.10545. Ved forsinket betaling vil det bli tatt 50,- i administrativt gebyr. Ingen kontant betaling!

Spilleplan:         Lørdag starter damer kl 9 og herrer kl 10. Mixed starter søndag kl 9. Hela double klassen spilles ferdigt på lördag og hela mixed klassen spilles ferdigt söndag.

Adresse:            Asker TKs utebaner, Bleikerveien 64, 1387 Asker

Regler:               Det spilles 1 times kamper med 5 min innslåing og deretter spilles det game. Den som har vunnet flest game etter 55 min, vinner. Når det er 5 minutter igjen av timen, startes ikke noen nye game. Dersom det er helt likt ved 5 min igjen, spilles avgjørende game med «no ad» (avgjørende ball på 40-40).

Øvrig info:         Det kan bli aktuelt med spill inne ved langvarig regn. Da skal det tas med rene innesko som er fri for grus og stein. Det ingår kake og kaffe i påmeldingsavgiften.

Kontaktinfo:     Barbro Raabe og Inger Nilsen

Velkommen til Asker Tennisklubb!

Feltene merket med en * må fylles ut

Skriv kun året du er født, t ex 1970

Her kan dere skriva övrig info som er viktig for oss att vite.

Når du klikker «Send», får du en bekreftelsesmail. Hvis du ikke får bekreftelse i løpet av et minutt, må du sjekke i spam mappen din om den ligger der. Dersom du har glemt å fylle ut et felt, kommer du ikke videre til den grønne bekreftelsesteksten og får heller ingen bekreftelsesmail.