Redd en venn – kurs i 1. hjelp

Asker Tennis er opptatt av sikkerhet og at alle tar vare på hverandre. Vi arrangerer årlig kurs for de ansatte i førstehjelp og hjertestarter. Dette ønsker vi at medlemmer også blir med på. Man kan aldri være for godt forberedt dersom ulykken er ute.

 

Kurset er gratis for alle medlemmer i Asker Tennis, og koster 200,- for ikke-medlemmer. Vi oppfordrer flest mulig å delta for å oppdatere seg i førstehjelp HLR og hjertestarter. Vi har hjertestarter i klubben, og desto flere som vet hvordan den brukes, desto større er sjansen for at vi redder den personen som trenger hjelp raskt!

 

Kurset er tirsdag 12/12-2017 kl 19-20.30 ca. Påmeldingen gjøres på skjemaet her og det er gratis for alle medlemmer av Asker Tennis! Meld deg på!!

Feltene merket med en * må fylles ut

Skriv kun året du er født, t ex 2003

Fyll ut ovrig info som er viktigt for oss og vite.

Når du klikker «Send», får du en bekreftelsesmail. Hvis du ikke får bekreftelse i løpet av et minutt, må du sjekke i spam mappen din om den ligger der. Dersom du har glemt å fylle ut et felt, kommer du ikke videre til den grønne bekreftelsesteksten og får heller ingen bekreftelsesmail.

Ikke rengjort lokale vill etterfaktureres leitaker med 1000,-