Klubbinfo

Stiftet: 26.05.1931

Bankkontonummer: 9497 05 10545

Klubbinformasjon

Asker Tennisklubb ble stiftet 26. mai 1931: En håndfull mennesker innkalte til møte på Venskaben i Asker sentrum, og stiftelsen ble en realitet. Egne baner hadde klubben ikke, men var så heldig å få leie en bane som lå i haven til Kelnernes Hvile & Rekreasjonshjem A/S på Øvre Bleiker, hvor det noen år senere ble anlagt en bane til. Her fortsatte klubben sin virksomhet helt frem til 1969. Da var kapasiteten på de to banene helt sprengt, og det var bare én ting å gjøre: se seg om etter et egnet areal for utvikling av et nytt anlegg.

I dag har Asker Tennisklubb et av landets flotteste anlegg, sentralt beliggende på Nedre Bleiker. Anlegget består av ni grusbaner og klubbhus, terrasse og tribuner. På den andre siden av veien – i Risenga Idrettspark – ligger klubbens permanente hall, som ble offisielt åpnet 23. september 1990. Her har vi 4 teppebelagte baner, dusj, sauna og hyggelig resepsjon med «verdens beste» vafler. Etter forslaget om ballvegen ble offisielt innvilget våren 2016, begynte idéen om en ny logo for klubben å ta form. I forbindelse med at klubben har planlagt å sette opp boble over 2 utebaner, legge om 4 baner til værbestandig grus og bygge ut resepsjonen med TFO-rom, i tillegg til treningsrom, lagde klubben en plan for en ny logo og dermed en ny moderne måte å presentere klubben på. Den 1. januar 2017 ble den nye logoen presentert, med mye jobb bakom. Det ble i tillegg laget en animasjon/film til logoen.

Asker Tennisklubb har som hovedmålsetning å:

* Fremme tennissporten i Asker kommune.
* Ha sportslig fremgang basert på solid økonomisk fundament.

Klubben har fokus på god service i alle ledd, og ønsker å tilby medlemmene et bredt kurstilbud og velholdte baner på et velholdt anlegg. Vår dyktige banesjef og et meget kompetent trenerteam bidrar til å gjøre dette mulig. Asker Tennisklubb fremstår i dag som en vel-dreven og stabil klubb i vekst og utvikling! Klubben er aktiv på arrangementsiden og arrangerer flere aktiviteter og turneringer gjennom året, for alle aldersgrupper og nivåer. Klubben er også aktiv til å reise utenlands for treningsleirer og utbyttekamper.

Asker Tennisklubb har drøyt 730 medlemmer og er tilknyttet Norges Tennisforbund.

Tennis ATK strategi og plan 2016-2026