Nissefest

nissefest

Velkommen til Nissefesten!

Årets største happening nærmar sig! Førra året var det rekordmånga barn med, nesten 100 st!

Her kan dere melde dere på til Nissefesten fredagen den 14 desember 2018.
Den vil pågå fra ca 18.30-20.45 i Asker Tennishall.

Det blir spillt konkuranser, leker, trekning av premier, spising av julegrøt og pepperkaker. Nissen kommer også og deler ut gaver til alle barna. Nissefesten har alltid vært populær og vi ønsker at så mange som mulig dukker opp, så ta gjerne med venner og bekjente, søsken etc som aldrig har spillt tennis, det spiller ingen rolle! Alder fra 4 år til 16 år!

Det er gratis for medlemmer og det koster 50,- for de som ikke er medlemmer.

Ta med racket og kle deg som en NISSE! Fineste nissen får premie! Husk å også ha med noen småpenger da vi har loddtrekning med ulike premier. Alle barn kommer til å få gave av Nissefar og alle får også ett lodd gratis i den gaven, slik at alle har sjansen til å vinne premier!

Dersom noen har eller kjenner noen som har gaver vi kan lodde ut, eller som kan hjepe til med å ordne med gaver vi kan lodde ut, så tar vi takknemlig imot det. Send oss en mail isåfall.

 

Vi trenger påmelding senest torsdag i samma uke! Det er også supert om noen kan hjelpe til med å lage noen kaker og noen kanskje kan hjelpe til med å servere grøt og drikke till barna.

 

Se mer info i påmeldingsskjemaet her under!

Feltene merket med en * må fylles ut

Skriv kun året du er født, t ex 2003

Kan du lage kaker til nissefesten?

Kan du hjepe til under Nissefesten, med exempelvis servere mat og drikke til barna og rydde når de ha spist, eventuellt hjälpa till med en aktivitet på banen?

Fyll ut ovrig info som er viktigt for oss og vite, for exempel allergier etc eller hvis du har venner som spiller tennis og som du ønsker å spille sammen med.

Når du klikker «Send», får du en bekreftelsesmail. Hvis du ikke får bekreftelse i løpet av et minutt, må du sjekke i spam mappen din om den ligger der. Dersom du har glemt å fylle ut et felt, kommer du ikke videre til den grønne bekreftelsesteksten og får heller ingen bekreftelsesmail.