Tennis i juleferien

Vi fortsetter succen fra förra året. Vi setter opp treningscamp i starten av juleferien. Kostnaden for juniorer er 300,-/økt og for voksne er det 400,-/økt.
Se nedenfor for tider og meld dere på ved og fylle ut skjemaet under! På julecampen vil det bli en del øvelser og hel del poengspill, kanskje også en juleturnering! Bli med du også!

Frist for påmelding er en uke før respektive dag og det er begrenset antall plasser! Vi tar kontakt med alle 4 dager før og gir beskjed om det blir avlyst eller om det er nok påmeldte.
Er du usikker på hvilken gruppe du tilhører, kan du sende en mail til tennis@askertennis.no så skal vi hjelpe deg. Alle, uansett nivå kan melde seg på innenfor det nivået/ballen man tilhører.

 

Fredag 22/12:
kl 13-15 Tenniscamp for gruppen: Orange/Grønn
kl 15-17 Tenniscamp for gruppen: Gult
kl 17-19 Tenniscamp for voksne

For spørsmål kan dere sende en mail til tennis@askertennis.no.

Feltene merket med en * må fylles ut

Skriv kun året du er født, t ex 2003.

Fyll ut ovrig info som er viktigt for oss og vite, for exempel allergier etc eller hvis du har venner som spiller tennis og som du ønsker å spille sammen med.

Når du klikker «Send», får du en bekreftelsesmail. Hvis du ikke får bekreftelse i løpet av et minutt, må du sjekke i spam mappen din om den ligger der. Dersom du har glemt å fylle ut et felt, kommer du ikke videre til den grønne bekreftelsesteksten og får heller ingen bekreftelsesmail.