Høstferie tennis

Påmeldingen er nå STENGT og det er ikke muligt å melde sig på lengre.

GRATIS tilbud for alle som går på tennisskolen, og mulighet for andre å prøve seg på tennis under åpent hus!

Under høstferien (uke 40), så har vi ikke vanlig tennistrening, men Asker tennisklubb har gratis tennistrening for alle som går på tennisskole, på mandag og tirsdag i høstferien! Se nedenfor for tider og meld dere på ved og fylle ut skjemaet her under! Vi har dessverre begrenset med plass, dermed er det kun mulig å melde seg på om man går på tenniskurs i Asker TK. Dersom det finnes plass, kan andre også delta, og betaler da 200,-/time man er med. De som går på regelmessig tenniskurs, vil prioriteres.

Frist for påmelding er mandag uken føre, deretter er det IKKE mulig å melde seg på, det er begrenset antall plasser! Så dersom det blir overfylt med påmeldinger til noen økter, kommer de som har meldt seg på til flest økter bli avmeldt på de øktene der det er for mange. Alle får beskjed på onsdagen uken før hvilke økter man da tilslutt kan væra med på. Er du usikker på hvilken gruppe du tilhører, kan du sende en mail til tennis@askertennis.no så står vi til hjelp. Man kan altså kun melde seg på til det tennisskole tilbudet man tilhører. Er man en orange-spiller kan man altså kun melde seg på til röd/TFO/orange/grön grupperna. Er man meldt på til tennisskolen som klubbspillere kan man kun delta i klubb/rookie og team tilbudet.

 

Mandag:
kl 13-14 ÅPENT HUS, nybegynnere junior som vil prøve på tennis (GRATIS)
kl 13-14 Tenniscamp for gruppen: Tennislek
kl 14-15.30 Tenniscamp for gruppene: röd (TFO)/orange og grön gruppene
kl 15.30-17.30 Tenniscamp for gruppene: Klubb, Rookie og Team Asker
kl 17.30-19 Tenniscamp for voksne
kl 19-20 ÅPENT HUS nybegynnere voksne som vil prøve på tennis (GRATIS)

Tirsdag:
kl 14-15.30 Tenniscamp for gruppene: röd (TFO)/orange og grön gruppene
kl 15.30-17.30 Tenniscamp for gruppene: Klubb, Rookie og Team Asker
kl 17.30-19 Tenniscamp for voksne
kl 19-20 Tenniscamp for voksne

Mandag fra kl 13-14 har vi åpent hus for alle juniorer som IKKE går på tennisskolen! Da kan KUN juniorer som ikke går på tennisskolen komme og spille GRATIS.
Åpent hus for voksne er mandag 19-20 for alle voksne som IKKE går på tennisskolen eller spiller i noen form av aktivitet i Asker TK. Kom og prøv tennis GRATIS! Kun for voksne som aldri har spilt tennis med trener, altså nybegynnere.

For spørsmål kan dere sende en mail til tennis@askertennis.no.