Gjövik tenniscamp

Nå drar Asker TK på treningscamp till Gjøvik!

 

4-7. oktober) reiser vi på camp til Gjøvik. Gjøvik har de siste årene fått mye ros for hvordan de legger til rette for at norske klubber skal ha gode leire i Norge.

Leiren er beregnet på deltagere i Team Asker, Rookie og ivrige Klubbspillere/Hobbyspillere/grøne spillere som ønsker å nå neste nivå på tennisen. Alle Rookie-gruppene forventes å bli med på turer som denne.

Onsdag 4 . oktober tar vi toget fra Asker kl. 10,30. Reisen tar ca. 2,5 time og vi kommer til å gå på tennisbanen allerede klokken 15. Overnattingstilbudet som Gjøvik gir oss, er et fint vandrerhjem med helpensjon.

Vi er tilbake kl. 18, lördagen den 7.

Pris: kr 4400,- som inkluderer reise, mat, losji, trening og ekstraaktiviteter.

Tilhører du Team Asker eller Rookie koster turen kr 3200,-
Tilhører du noen av de andre tilbudene på Tennisskolen har du mulighet å bli med for kr 3200:- forutsatt at du gjør 9 ekstra dugnadstimer i 2018.

Påmeldingsfristen er torsdag 21. september, og det er begrenset antall plasser. Påmelding via skjema her under og spörsmål rettes till tennis@askertennis.no

 

Velkommen med på tur!

Trenerteamet

Feltene merket med en * må fylles ut

Skriv kun året du er født, t ex 2003

Velg her om du önsker göra 9 timer (3 vakter) extra på turneringsdugnad under neste år. Da får du 1200,- i avslag på prisen. Se www.askertennis.no/dugnad for mer info.

Fyll ut ovrig info som er viktigt for oss og vite, for exempel allergier etc eller vem du önsker sova i samma rum med, dersom du vet det på forhand.

Når du klikker «Send», får du en bekreftelsesmail. Hvis du ikke får bekreftelse i løpet av et minutt, må du sjekke i spam mappen din om den ligger der. Dersom du har glemt å fylle ut et felt, kommer du ikke videre til den grønne bekreftelsesteksten og får heller ingen bekreftelsesmail.