Endring av treningstilbudet eller slutte inför våren 2018

Endring av treningstilbudet eller slutte inför våren 2018

Høsten har gått fort og vi har igjen hatt en høst med mye aktivitet og byggeprosjekter som ventes klart rett før nyår (trimrom/TFO rom). I høst har ikke alle fått tildelt de antall eller dager/tider man ønsket, så vi håper at vi kan løse det under våren så alle får spille så mye de ønsker. Tennisskolen har hatt noen få plasser ledig på noen utvalgte tider og grupper, men ellers har det vært sprengfylt med ventelister.

 

Jeg vill bare påminne dere om att dersom dere ønsker å minske treningstimer eller slutte på kurset helt, MÅ dere gi beskjed om dette via www.askertennis.no/tennisskole/slutte senest 10 desember! Dette for att vi skal kunne organisere gruppene og sette inn nye deltagere der noen slutter. Det må skje via linken, og ikke via mail til oss. (Dere som har sendt mail og fått svar av meg, trenger ikke fylla ut skjema på nytt, men dere som IKKE har fått svar av meg må fylla ut skjema). Ellers kommer man til bli fakturert for samme antall timer under våren, som under høsten. Dette står det mer om under betingelser på www.askertennis.no/betingelser

 

Dersom man ønsker å fortsette akkurat likt som nå i høst, trenger man ikke gjøre noenting. Da fortsetter treningstider/timer/dager under våren akkurat som i høst.

 

Vi håper selvfølgelig mange fortsetter, og dersom det er noe vi kan gjøre bedre eller det er noe annet dere vill snakke med meg om, så ta gjerne kontakt via mail eller telefon.

Det kommer alltid til å være noen som slutter og det åpner opp for nye spillere som kan starte, så dersom man vill øke tilbudet, er det lurt å gi beskjed om det også. Dere som enda ikke har fått noen timer i det hele tatt, kommer jeg også til å kontakte for å prøve å finne nye timer fra januar =).
Nye gruppopsett med endringer prøver vi sende ut før jul, men det er mulig at det blir sendt ut i mellandagene.

 

 

Siste dag for tennisskolen i høst er torsdag 21 desember. Tennisskolen starter opp igjen Onsdag 3 januar, det gjelder da alle tilbud (også TFO).

 

Husk NISSEFESTEN som er fredag 15/12 – påmelding og mer info www.askertennis.no/nissefest

Husk også tennis i juleferien fredagen 22/12- Påmelding og mer info på http://askertennis.no/juleferien

 

 

Vil passe på å ønske alle en riktig God Jul & Godt Nytt År og håper å se dere alle sammen på banen også i 2018!