Dugnad utebanene 28 og 29 april kl 10-14

Dugnad utebanene 28 og 29 april kl 10-14

Vi inviterer till BANE DUGNAD förstkommande helg, lördag 28/4 kl 10-14 og söndag 29/4 kl 10-14.

 

Ettersom vi kun har 3 baner inne åpne på grund av takproblem, så hoper vi att många möter opp i helgen på dugnaden slik att vi kan åpne våre utebaner fortest muligt og alltså gjöre de tillgjenglige for dere medlemer til å spille gratis på. Men vi er avhegnige av hjelp till dette, ellers vill det ta längre tid innan de kan åpnes. Vi har bland norgest flotteste uteanlegg og beste baner, og det skall vi ha även i år! Ta med rive, hansker, spade, osv. hvis mulig.

 

 

Notera att dette IKKE telles som turneringsdugnad som alla i tennisskolen skall delta på. Turneringsdugnaden meldes på her: www.askertennis.no/dugnad og alla i tennisskolen får en egen mail om det närmsta 1-2 dagene.

 

 

Notera også att vår samarbeidspartner Flügger farve, har extra gode deals nå i april. Dere får extra rabatter, og dere ger samtididgt kickback till Tennisklubben, utan att det kostar dere noe som helst. Bara si att ni ger Flügger andelen till Asker Tennisklubb, så får dere 20% rabatt og ni ger 10% till klubben. Mer info på https://www.flugger.no/flugger_andelen/fluggerandelen