Rød/Oransje camp

Rød/Oransje camp i Asker Tennisklubb

Vi vil invitere alle som er født 2006-2012 til rødt nivå og oransje nivå tenniscamp (TFO er også inkludert). Vi skal trene teknikk, spille kamper og trene litt fys og ha mye gøy. Er du usikker på ditt nivå, spør noen av oss trenere.

Rød/Oransje camp pågår mellom kl 15-18 på LØRDAGER.

Pris 400kr som vi fakturerer. Alle som går på enten rød tennis eller oransje tennis i tennisskolen, får lov å være med på en camp i løpet av sesongen helt gratis!

For at campen skal bli av kreves det minst 6 spillere i hver «gruppe» melder seg på! Vi gir dere muligheten til dette for dere som vil spille litt ekstra og bli bedre til en strålende pris.

OBS! Siste dagen for påmelding er 1 uke før den aktuelle samlingen.

Husk å ta med dere matpakke og drikkeflaske.

Mer informasjon og påmelding finner dere her under.

 

Hilsen
Trenerteamet i Asker Tennisklubb
Mail: tennis@askertennis.no

Feltene merket med en * må fylles ut

Skriv kun året du er født, t ex 2003

Fyll ut ovrig info som er viktigt for oss og vite, for exempel allergier etc eller hvis du har venner som spiller tennis og som du ønsker å spille sammen med.

Når du klikker «Send», får du en bekreftelsesmail. Hvis du ikke får bekreftelse i løpet av et minutt, må du sjekke i spam mappen din om den ligger der. Dersom du har glemt å fylle ut et felt, kommer du ikke videre til den grønne bekreftelsesteksten og får heller ingen bekreftelsesmail.